Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Márkáink

Kategória
Brand

Épp annyira különleges, amennyire nekünk jólesik

A Soproni Magyarország egyik legrégebbi, nagy múltra visszatekintő sörmárkája. A természetes összetevőknek és a szakértelemnek köszönhetően 1895 óta megbízható minőséget képvisel. A Soproni Magyarország piacvezető söre.* Ez azt jelenti, hogy egy év alatt annyit értékesítünk belőle, hogy ha az eladott kiszereléseket egymás mellé pakolnánk, tízszer körbeérnénk vele Magyarországot.
* A Nielsen piaci adatok alapján 2017-re vonatkozóan

 

Kategória
Brand

Mi vagyunk a Heineken

A HEINEKEN sikerének kulcsa a tiszta, természetes összetevőkben rejlik: malátázott árpa, víz, komló és egy kis, de jelentős plusz, melynek neve A-élesztő. A Heineken egyedi A-élesztője felelős a gazdag és kiegyensúlyozott ízért és a megbújó gyümölcsös jegyekért, melyek a 19. század óta minden egyes Heinekent kiválóvá tesznek. Az évek során sörfőző mestereink tovább tökéletesítették a tudományukat. Rájöttünk arra, hogy ha az ipari szabványnak megfelelő függőleges tartályok helyett vízszintesekben erjesztjük a sörünket, akkor az tökéletes nyomást teremt az A-élesztő számára.

 

Kategória
Brand

Ha lazítanál, ha buliznál

A Desperados Original a világ első tequila ízesítésű prémium világos sörkülönlegessége, amely a legtöbb világos sörnél magasabb, 5,9% -os alkoholtartalommal rendelkezik. Könnyen iható, frissítő, citrusos ízvilágával és a különleges tequila ízesítésével kitűnik a klasszikus sörök világából, tökéletes választás akár szórakozás előtt, akár a buli legintenzívebb pillanataiban vagy egy baráti összejövetelre. A Desperados egy dinamikusan növekvő nemzetközi márka, jelenleg 86 országban érhető el, köztük immár Magyarországon is.

A Desperados Mojito, prémium világos sörkülönlegesség, amiben az ikonikus menta és lime párosítása találkozik a Desperadostól megszokott citrusos frissességgel. Könnyed ízvilágának és átlagnál magasabb, 5,9%-os alkoholtartalmának köszönhetően kitűnik a klasszikus sörök világából.

 

Kategória
Brand

Üdítő természetesség

A méltán népszerű és nyári hűségben frissítően citromos Natur Zitrone Citrom változat mellett próbáld ki steviával édesített alkoholmentes termékeinket is, melyek 0,0% alkoholtartalmuknak köszönhetően bárhol, bármikor fogyaszthatók. Natur Zitrone Grapefruit, természetes édesítő, stevia hozzáadásával készül, így a finom íz mellett 30%-kal kevesebb kalóriát tartalmaz.* Natur Zitrone Mangó-Citrom – egy különleges gyümölcs-kombinációja. A finom íz mellett 28%- kal alacsonyabb kalóriát tartalmaz* a természetes édesítőszer, a steviának köszönhetően.
* 2017 legnépszerűbb alkoholmentes citromos radleréhez képest.

 

Kategória
Brand

Gut. Besser. Gösser.

Ahogy több száz éve, úgy ma is minden pohár Gösserben benne van a lényeg: a válogatott természetes alapanyagokra építő sörfőző tapasztalat és hagyomány. A Gösser Spezial kivételes minőségű Saaz komlóból készülő prémium világos sör. 5,1%-os alkoholtartalmával minőségében, és megjelenésében egyaránt tükrözi a több, mint 1000 éves hagyományos értékeket.

 

Kategória
Brand

Osztrák hagyomány, utánozhatatlan íz

Az Edelweiss Hefetrüb szűretlen búzasör az Alpokban születet és több mint 500 éves sörfőző tradícióval és természetes alapanyagokból készül. Az 5,3% alkoholtartalommal rendelkező búzasör harmonikus ízét könnyed és gyümölcsös jegyek adják, és a fűszeres aromája teszi egyedülállóvá. Az Edelweiss Austria egyik büszkesége, nevét a vidéken megtalálható havasi gyopár virágról kapta, amely az Alpokban ritka kincs, megszerzéséhez pedig kalandos út vezet. A frissítő, prémium sör nevéhez méltóan kincset ér, olyannyira, hogy többször jutalmazták aranyéremmel a World Beer Cup nevő globális sörversenyen.

 

Kategória
Brand

Cseh királyi sör 1581 óta

A Krušovice Světlé kiemelkedően tiszta, aranyszínű, krémes hab állagú sör. Ízét és illatát háromfajta minőségi, válogatott cseh és morva maláta adja. Kellemes keserűségét a Saazer komlónak köszönheti. A Krušovice Světlé könnyen fogyasztható, és üdítő sör minden alkalomra.